Human Centric Light

Indoor Lighting for Health and Wellbeing

Hossein Lavi
June 12, 2016

Karaktären av belysning spelar en viktig roll i vårt dagliga liv och ljus och det finns en stor potential för innovation och ”gröna jobb” inom belysning- och ljussektorn. Idag är det möjligt att skapa dynamiska belysningssystem som är mänskligt centrerade. Ett ljus som har en betydligt bättre funktionalitet, hälsa och välbefinnande egenskaper i jämförelse med traditionell belysning.

Header

FN har utnämnt 2015 till det internationella året för ljus och ljus-baserade Technologies (IYL 2015). Under den 5 februari 2015 kommer Dr Joseph Niemela, sekreterare för Unescos IYL2015 initiativet, att diskutera de möjligheter som uppstår på global nivå. Ingemar Johansson Chef för gatubelysning, Göteborg, president LUCI, Belysning Urban Community International, kommer också att närvara.

Eventet diskuterar människans funktionalitet, hälsa och välbefinnande genom bättre inomhusbelysning. Bredvid konferensrummet kommer företag som LED Engin och Aaxsus att visa ledande LED-produkter och teknik. Evenemanget är utan kostnad, sker mellan kl 13:00 – 15:00 och är lokaliserat på Ideon Agora i Lund.

Mer info, program och anmälan kan du hitta här!

öö
Related videos to category:
Human Centric Light
No items found.
Tags
No items found.
...
MER ATT LÄSA
Se alla artiklar