Announcements

Skaffa dig framtidskoll!

Caroline Wendt
May 28, 2018

Vill du veta mer om arbetet i innovativa projekt i Lund? Kanske vill du inspireras i nätverk av företag eller få hjälp att hitta samarbeten som kan lösa dina utmaningar? Eller vill du helt enkelt ha uppdateringar om de senaste nyheterna om den smarta och hållbara staden? Då ska du passa på att skriva upp dig på Future by Lunds nyhetsbrev!

Vad är då Future by Lund? Vi jobbar i Lunds tradition av att ta fram innovationer. I flera hundra år har upptäckter från Lund skapat möjligheter för människor i hela världen. Många känner till dialysen, ultraljudet, bluetooth och Proviva. Lund axlar nu en allt större roll som en internationell plats för kunskapsutveckling och innovationer för den globala kunskapsekonomin. Redan nu pågår ett antal försök med uppfinningar som kan vara framtidens stora problemlösare. Många av dessa projekt drivs av partners i Future by Lund.

Future by Lund är en av Sveriges sex innovationsplattformar för smarta och hållbara städer. Hos oss möts företag, kommun och universitet i nyskapande samarbeten för att lösa samhällets utmaningar.

I vårt nyhetsbrev kommer vi att presentera kunskap och information med fokus på Smart cities & Smart citizens. Du kommer att kunna läsa om de senaste intressanta idéerna som skapar vår framtid, både från vårt nätverk och från andra aktörer. Vi hoppas att du ska upptäcka att Future by Lund är en kreativ spelplan för en bättre framtid, i ständig rörelse och alltid på jakt efter nya lösningar som gör världen lite bättre.

Anmäl dig här!

Related videos to category:
Announcements
No items found.
Tags
No items found.
...
MER ATT LÄSA
Se alla artiklar