Open network

Lund Open City
Sensor Network

Lund OPEN City Sensor NETWORK

Anmäl dig som användare av Lunds öppna sensor nätverk!

Lunds öppna sensornätverk, Lund Open City Sensor Network (LOCSN) är ett initiativ och drivs av Future by Lund, LTH och Sensative. Nätet är fri att använda för alla aktörer som vill prova sina idéer, produkter, tjänster och lösningar i ett prekommersiellt skede. Detta innebär att det bara är till för att testa & prova och inte för kommersiellt bruk.

Vi söker studenter, intresserade privatpersoner, start-ups,  mindre,  medelstora och större företag som är intresserade av att testa & prova och utveckla nya lösningar för IoT i staden.

Nätverket är ett delprojket och ingår under huvudprojektet "Smarta offentliga miljöer (SOM) .

1

Varför anmäla sig om det är fritt?

För att kunna säkerställa att rätt sensorn är kopplad till rätt nätverk och att data sänds på ett korrekt sätt. Därmed fungerar inte ett sensornätverk likt t.ex. ett fritt Wi-Fi nät där användaren kan koppla upp sig direkt på egen hand.

2

Vem får
anmäla sig?

Alla! Oavsett om du vill koppla upp en sensor till nätverket, vill lära dig eller bara vill hålla dig uppdaterad runt projektet får du anmäla dig. Vi håller i utbildningar och workshops för de som vill lära sig mer om sensorer och sensornätverk.

3

Efter att jag har anmält mig?

Efter att man anmält sig blir man kontaktad av någon av våra medarbetare för att på bästa och smidigast sätt kunna antingen koppla upp sig, utveckla en idé eller få info, uppdateringar och nyheter.

4

Frågor & funderingar?

Om du har några funderingar eller frågor kan du alltid kontakta någon av våra projektledare:
Anders Trana eller
Per Löfberg.

För fri teknisk support via vår slack-kanal, maila Filip Harald.
För mer avancerad hjälp kontakta Mats Petterson.

Anmäl dig här!

Future by Lund kommer inte att använda dina uppgifter i annat syfte än kontakt i samband av uppdateringar, workshops, nyheter eller annan information gällande projektet Smarta offentliga miljöer. Lund Open City Sensor Network ingår i projektet Smarta offentliga miljöer. Vi kommer inte att dela, sälja eller sprida dina kontaktuppgifter till annan tredje part.

Thank you for getting in touch!

Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form, please try again...

Digitala människan

Läs mer om vårt temaområde Digital Humans

Nedan hittar du artiklar och andra inlägg relaterat till vårt temaområde Digital Humans där både Smarta Offentliga Miljöer och Lund Open City Sensor Network ingår.